طرز تهیه انواع کورن داگ ساده ؛ پنیری و سوخاری

به گزارش مجله یک کامپیوتر، با اینکه دقیقا نمی دانیم خاستگاه اصلی فست فود کورن داگ کدام کشور است، اما این فست فود و فینگر فود محبوب خیابانی در ایالات متحده آمریکا به دههٔ 1920 باز می شود و در دههٔ 1940 به یکی از خوراکی های محبوب در سراسر آن کشور تبدیل شد. کورن یعنی ذرت داگ هم که مخفف هات داگ است. پس کورن داگ به معنی سوسیس هات داگی با لایه ای از خمیر ذرت است. کورن داگ از جمله فست فود و فینگرفود های مورد علاقه بچه ها و نوجوانان است که به شکل سالم و با سوسیس خانگی هم می توانید آن را تهیه کنید. طرز تهیه کورن داگ پنیری و ساده و نکات کورن داگ سوخاری را در ادامه بخوانید.

طرز تهیه انواع کورن داگ ساده ؛ پنیری و سوخاری

مواد لازم برای 5 عدد

هات داگ: 5 عدد

تخم مرغ: 1 عدد

پودر سیر: 1 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

ماست: 1 قاشق غذاخوری

شیر: ¾ لیوان فرانسوی دسته دار

پنیر چدار ورقه ای: 5 عدد

آرد ذرت یا آرد گندم: به مقدار لازم

روغن مایع برای سرخ کردن: به مقدار لازم

سیخ چوبی: 5 عدد

طرز تهیه

برای درست کردن کورن داگ ساده و پنیری ابتدا باید آرد ذرت یا آرد گندم را با نمک و بیکینگ پودر مخلوط کنید و چند بار الک کنید. سپس تخم مرغ را در یک ظرف جداگانه بشکنید و هم بزنید و سپس به ترکیب آرد اضافه کنید.

حالا شیر و ماست، نمک و فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و مواد را با همزن دستی یا برقی هم بزنید تا در نهایت یک مایه یکدستی درست گردد. خمیر نباید شل باشد، اگر احساس کردید شل شده کمی دیگر آرد به آن اضافه کنید.

بهتر است برای اینکه سوسیس طعم خام نداشته باشد، ابتدا کمی هات داگ را سرخ کنید (سلیقه ای است). سپس هر عدد هات داگ در سیخ یا چوب بستنی فرو کنید و بعد آن را با یک ورقه پنیر کاور کنید. پنیر نباید یخ زده یا خیلی نرم باشد، چون در این صورت روی هات داگ فیکس نمی گردد. سپس هات داگ ها را به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.

هات داگ های کاور شده با پنیر را از سمت سیخ یا چوب بستنی بگیرید و فقط هات داگ را در مایه خمیری فرو ببرید تا تمام قسمت های سوسیس آغشته گردد. در یک قابلمه یا تابه تا ارتفاع 5 الی 8 سانتیمتر روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن کاملا داغ گردد. مقدار روغن نباید کم باشد، چون هات داگ باید در روغن فرو برود. حالا کورن داگ ها را از سیخ بگیرید و فقط هات داگ را در روغن داغ روی حرارت متوسط گاز فرو ببرید تا تمام سطح آن سرخ و طلایی گردد.

فوت و فن های طرز تهیه کورن داگ ساده و پنیری و سوخاری

*اگر کورن داگ را ساده دوست دارید در طرز تهیه آن پنیر را حذف کنید و فقط از سوسیس هات داگ بهره ببرید.

*برای تهیه کورن داگ از پودر آماده کورن داگ هم می توانید بهره ببرید و طبق دستور روی بسته پودر آماده عمل کنید.

برای درست کردن کورن داگ سوخاری ساده یا با پنیر بعد از آغشته کردن کورن داگ به مایه خمیر آن را در در آرد سوخاری هم فرو ببرید تا آغشته به آرد سوخاری گردد.

*طرز تهیه کورن داگ سیب زمینی و چیکن کورن داگ هم به همین ترتیب است. به این ترتیب که سیب زمینی را خلالی درشت و ضخیم خرد کنید یا از فیله سینه مرغ بهره ببرید. بهتر است سیب زمینی یا فیله مرغ را قبل از درست کردن کورن داگ نیم پز کنید. کورن داگ ها را در روغن سرخ کنید و سپس روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته گردد.

*کورن داگ را بدون هات داگ و سوسیس هم می توانید درست کنید. در این صورت از پنیر تکه ای چدار یا گودا بهره ببرید و به همان ترتیب آن را سیخ بزنید، به مایه آغشته و در روغن داغ سرخ کنید. یا از سیب زمینی و یا فیله مرغ نیم پز بدون سوسیس بهره ببرید.

*کورن داگ را با پنیر پیتزا هم درست می نمایند. در این صورت در طرز تهیه کورن داگ با پنیر پیتزا از پنیر پیتزا یا موزارلا ورقه ای به جای پنیر چدار یا گودا بهره ببرید.

*طرز تهیه کورن داگ کره ای که یکی از محبوب ترین غذا های خیابانی کره جنوبی است هم به همین ترتیب طرز تهیه کورن داگ ساده و پنیری است.

*کورن داگ را به جای سرخ کردن می توانید در فر هم درست کنید.

*انواع کورن داگ را با سس کچاپ یا خردل یا سس سالسا سرو کنید.

دکتر برای تو

دکتر برای تو | مجله خبری و پزشکی دکتر برای تو

bestcanadatours.com

مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
منبع: گردشبان
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 42724

به "طرز تهیه انواع کورن داگ ساده ؛ پنیری و سوخاری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه انواع کورن داگ ساده ؛ پنیری و سوخاری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید